Poletna druženja z Živo spiralo 13.7.2018

Na idilični lokaciji v objemu narave, se bomo  to poletje, ki je polno energijske podpore za osebni razvoj in rast, družili in spoznavali različne tematike, ki nam bodo osvetlile pot do osebne transformacije.

Dogodki bodo potekali tedensko s pričetkom 13.7.2018, ko bomo z podporo energij sončevega mrka poizkusili spoznati sebe. Vse situacije v življenju se začnejo in končajo pri nas, se nas dotaknejo zaradi nas, jih skrivamo zaradi nas in jih živimo zaradi nas. In ravno zato je zelo pomembno, da vemo kaj se dogaja z nami. 

Situacije, s katerimi se spopadamo  ob sončevem mrku nam ponavadi pritisnejo na zelo občutljiva področja v našem življenju, ki se jih najraje ne bi dotaknili. A ne glede na naš trud bodo občutljive teme, ki se jim spretno izogibamo, prej ali slej privile na dan in krojile naše življenje.

Zato je zdaj čudovit čas za vpogled v naša čustva, vzorce, odnose,…. podpora energij je izedno ugodna za miren pogled in jasno spoznanje. V temi je luč najsvetlejša in pot spoznanja je prvi korak na poti k svetlobi. 

SPOZNAJ SEBE IN SVET OKOLI TEBE SE BO SPREMENIL.

Zato vas iz srca vabim dogodek, ki bo 13.7.2018 ob 18:00 na idilični lokaciji  Bojsno 66, 8254 Globoko. 

 

Izvedli bomo:  skupinski vpogled z Živo spiralo, meditacijo in spoznavali različna orodja, s pomočjo katerih si omogočamo polno in radostno življenje.  

Prijave na dogodek na zivaspirala@gmail.com

V kolikor nimate zagotovljenega varstva za otroke, bo po predhodnem dogovoru varstvo zagotvljeno na dogodku.

Srčno vabljeni.